Corvinus – Generali innovációs ötletverseny

Sikeresen lezajlott a Corvinus – Generali InsurTech Akadémia keretein belül megrendezett innovációs ötletverseny.

A versenyt megelőző előadásokon közel 150 diák, a hétvégi egész napos versenyen 12 csapat vett részt, melyen a diákok mentorok és szakértők segítségével tervezhették meg a biztosítás jövőjét megreformáló terméküket.

Igen szoros küzdelemben a ZeroBlokk mobilalkalmazást kitaláló csapat (Hajos Enikő, Köhler Anett és Nagyfő Gábor) nyerte a Corvinus-Generali InsurTech Innovációs ötletversenyt!

A győztes csapat a papír alapú blokkok és garanciajegyek digitális kezelésére nyújtana megoldást. A mobilalkalmazáson keresztül a garancia egy gombnyomással kiterjeszthető lenne, de akár kiegészítő biztosítást is köthetnénk segítségével elektronikai eszközeinkre. Gratulálunk!

A zsűri tagjai voltak a Generali biztosító részéről: Erdős Mihály elnök-vezérigazgató, Horváth Gergely vezérigazgató-helyettes, valamint Csikós Dániel stratégiai marketing igazgató. Dr. Fehér Péter, az informatikai intézet igazgatója, valamint Dr. Trinh Anh Tuan, a Corvinus Fintech Center vezetője képviselték a Corvinus Egyetemet. Szintén a zsűri tagja volt Tóth Krisztián, a Magyar Államkincstár Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságának fejlesztési felelőse, illetve Németh Mónika, a FinTech Group ügyvezető igazgatója.

Köszönjük minden csapatnak a munkát és gratulálunk minden résztvevőnek! Szintén köszönjük a csapatokat támogató mentorok munkáját!

Az eseményről készült képek itt és itt, a videó pedig itt érhető el.